Deprecated: Required parameter $postType follows optional parameter $exclude in /customers/9/c/c/tenteo.be/httpd.www/wp-content/plugins/popup-builder/com/classes/Filters.php on line 345 Deprecated: Required parameter $args follows optional parameter $depth in /customers/9/c/c/tenteo.be/httpd.www/wp-content/themes/pofo/lib/mega-menu/front-mega-menu-addon.php on line 316 Deprecated: Required parameter $output follows optional parameter $depth in /customers/9/c/c/tenteo.be/httpd.www/wp-content/themes/pofo/lib/mega-menu/front-mega-menu-addon.php on line 316 Deprecated: Required parameter $args follows optional parameter $depth in /customers/9/c/c/tenteo.be/httpd.www/wp-content/themes/pofo/lib/hamburger-menu/front-hamburger-menu.php on line 216 Deprecated: Required parameter $output follows optional parameter $depth in /customers/9/c/c/tenteo.be/httpd.www/wp-content/themes/pofo/lib/hamburger-menu/front-hamburger-menu.php on line 216 Deprecated: Required parameter $args follows optional parameter $depth in /customers/9/c/c/tenteo.be/httpd.www/wp-content/themes/pofo/lib/classic-menu/front-classic-menu.php on line 227 Deprecated: Required parameter $output follows optional parameter $depth in /customers/9/c/c/tenteo.be/httpd.www/wp-content/themes/pofo/lib/classic-menu/front-classic-menu.php on line 227 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/c/c/tenteo.be/httpd.www/wp-content/plugins/popup-builder/com/classes/Filters.php:345) in /customers/9/c/c/tenteo.be/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 549 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/c/c/tenteo.be/httpd.www/wp-content/plugins/popup-builder/com/classes/Filters.php:345) in /customers/9/c/c/tenteo.be/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 557 Catering – Tenteo

U het feest, wij de catering

U HET FEEST? WIJ DE CATERING!

Een fijn feestje of een sprankelend event en nood aan catering? Als all-in cateraar maken we van jouw feest een onvergetelijk succes! Reken op heel wat beleving, overheerlijke gerechtjes en een moment om ‘u’ tegen te zeggen. Samen met jou en op maat van jouw wensen zorgen we voor een uniek concept. 

Tenteo dat is … 

Smaakvolle catering om duimen en vingers bij af te likken. Wij verzorgen de all-in catering van uw feest, zetten de smaakpapillen aan het werk, maar doen indien gewenst veel meer dan dat. Wij denken mee over het concept, zorgen voor alle toeters en bellen en hebben zelfs een eigen feestlocatie. Kortom, heb je een feestje of een event te organiseren en zoek je een partner in crime die meedenkt en voor overheerlijke catering zorgt? Dan zijn we er voor jou! 

Wij zorgen steeds voor een creatief voorstel en een glasheldere en correcte offerte. Wij passen onze keuken en gerechten aan op maat van jouw smaak en ook thema’s zijn perfect mogelijk. Nood aan een verrassende invalshoek of een feestformule op maat? Count us in! 

Wat we van jou verwachten … 

Euh, helemaal niets, al is jouw input natuurlijk altijd essentieel en waardevol. Wij zijn er voor een communie, een verjaardag, een huwelijksfeest, een jubileum, …. Walking dinner, een staande receptie, een BBQ of een warm of koud buffet? Wij verzorgen alle mogelijke vormen van catering op maat. Bij je thuis, op locatie of waarom niet bij ons? Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht.

Jouw feest is bij ons in betrouwbare, ervaren en professionele handen. Wij coördineren alles van a tot z. Van locatie tot personeel, borden muziek, … Jij en je gasten moeten enkel genieten. 

Vraag meer info aan

  Klaar om samen te werken?

  Waarom jij kiest voor Tenteo?

  Wel, omdat: 

  • Wij zorgen voor gerechten om duimen en vinger bij af te likken
  • Je pure passie ervaart
  • We garant staan voor een onvergetelijk feest, een feilloze follow-up en een uitstekende bediening 
  • We je kunnen ontzorgen van A tot Z

  De locatie? Je zegt het maar! 

  Jij kiest zelf de locatie: bij je thuis, in de natuur, … of in onze gezellige Tenteo Lounge. In het centrum van Kontich hebben we ook onze eigen leuke en sfeervolle uitvalsbasis, waar tot 95 personen kunnen feesten.

  Oog voor kinderen 

  Een event of feest met kids? Wij besteden bijzondere aandacht aan de kids. Aangepaste gerechtjes, kindermenu’s en meer: wij koken het. Bovendien hebben we tal van gebrevetteerde kinderanimatoren die van elk feestje een festijn maken. 

  Traiteurservice

  Voorgemaakte gerechten bestellen? Ook dat is mogelijk. Vermijd stress en maak gebruik van onze traiteurservice. Al vanaf 5 personen is afhalen mogelijk. Contacteer ons en we bespreken graag de mogelijkheden.

  Ontdek onze cateringformules!

  Privécatering

  Gezellig mee de beentjes onder tafel schuiven tijdens je privéfeest? Of waarom geen homecooking voor jou en je beste vrienden? Reken maar op ons. Van verjaardagsfeest tot huwelijk en gelijk welk ander privéfeest: wij zorgen voor een geweldig feest van a tot z. 

  Wij denken met je mee, komen met originele voorstellen en dat binnen jouw budget. Wij nemen alle zorgen uit handen, terwijl een ervaren eventmanager indien gewenst alles netjes coördineert. Weer een zorg minder.

  Thuis genieten met een select gezelschap? Ga voor onze homecooking. Wij zorgen voor culinaire gerechten met verse streekproducten en leggen jou en je gasten in de watten. Van bijschenken tot afwassen!

  Bedrijfscatering

  Een bedrijfsfeest, seminarie of event? Laat je catering maar aan ons over. Gezond, gastronomisch of wat je maar wenst: wij hebben het in de vingers. Een broodjeslunch? Geen probleem en reken maar op overheerlijk brood van Domestic Antwerpen, wij werken enkel met kwalitatieve producten? Ontbijt, lunch of receptie? Geen idee is ons te gek.

  Catering voor events

  Een event of festival? Wij zijn er voor je. Wij passen ons concept naadloos aan en zorgen voor tevreden bezoekers.