Tenteo, creëren met elkaar!

Tenteo?
Creatieve projectontwikkelaars met een missie

Bij Tenteo creëren de meest uiteenlopende creatieve projecten op maat. Muziek, dans, kunst fashion of culinair? We hebben het in de vingers! Naast onze eigen concepten, werken we ook met plezier mee aan jouw creatieve droom of project. Wij geven jouw ideeën handen en voeten en in een nauw partnership zetten we er mee onze schouders onder. In het recente verleden hebben we al heel wat mooie projecten mogen realiseren en wees gerust, dat smaakt naar meer! 

Jouw project bespreken? Contacteer ons!

Onze diensten in een notendop

Conceptontwikkeling van A tot Z

Een geweldig idee, maar geen idee hoe eraan te beginnen? Wij denken mee, pakken jouw concept vast en samen maken we er een succesvol project van. Van A tot Z nemen we de touwtjes in handen en kan je rekenen op onze expertise. Van boeking tot sponsoring en meer. Muziek, fashion, kunst, culinair of wat anders creatief? Je zegt het maar, we regelen het!

Muziekproducties

Een muzikale productie op poten zetten? Doen we! Wij hebben heel wat ervaring met het organiseren van producties, optredens en concerten. We beschikken over een ruim netwerk aan partners, waardoor we snel kunnen schakelen en een kwalitatieve muziekproductie kunnen garanderen. Bovendien hebben we een eigen label, waaronder we ook jouw muziek kunnen uitbrengen.

Grafische vormgeving

Een creatief project zonder communicatie en vormgeving? Quasi onmogelijk. We zijn thuis in evenementiële communicatie en grafische vormgeving. Wij stoppen jouw project wel in een heel bijzonder en smaakvol jasje. Wees maar zeker dat het ontwerp er tussenuit springt.

Fotografie

Een beeld zegt vaak meer dan 1.000 woorden. Exact die kracht vatten we in onze foto’s die jouw project/event nog wat extra cachet geven. Een geweldige cover, een uitnodiging die de aandacht trekt of sterke beelden voor een flyer? Reken maar op onze fotografie.

Uitgeverij

Jouw boek of muziek uitgeven? Als professionele uitgeverij zorgen we dat jouw geesteskind op de markt komt en de weg naar het publiek vindt. Onberispelijke uitgaven van topkwaliteit. Gedurende het hele proces staan we aan je zijde met raad en daad. 

Consulting

Bij Tenteo denken we graag met je mee en komen we met advies op maat op de proppen. Waar en wanneer jij daar nood aan hebt.

Events & vorming

Bij Tenteo organiseren we in onze conceptstore ook tal van leuke events. Daarnaast hebben we ook nog een uitgebreid vormingsaanbod voor je in petto. Al onze activiteiten ontdek je op onze website.

De Muziekstudio

Van kleuter tot volwassenen, stuk voor stuk kunnen ze in onze Muziekstudio hun muzikale kennis verdiepen. Muziek is voor ons een manier van communiceren en je gevoelens uitdrukken, ongeacht je achtergrond of cultuur. In De Muziekstudio bieden we dan ook individuele zang- en pianolessen aan op maat. Bovendien hebben we met onze opleiding ‘Muzische creatie’ ook een complete en unieke muziekopleiding in ons aanbod. 

Ontdek meer!
Tenteo store

Het epicentrum van Tenteo? Ons kantoor, maar ons stekje is veel meer dan dat. Het is ook een bruisende hotspot waar conceptstore, shop, muziekstudio & creatief bureau samensmelten. Een omgeving waar muziek centraal staat en waar plek is voor een flinke dosis cultuur. Maar ook voor een drankje, vers bereide maaltijden en ander lekkers. Denk maar aan jazzconcerten, lezingen, optredens, … Kortom een plek om muziek en cultuur te beleven en dit in hartje Antwerpen. Bovendien kun je deze locatie ook afhuren voor feesten, walking diners, workshops en teambuilding activiteiten. 

Lees meer!
Zo gaan we bij Tenteo te werk …

Bij Tenteo laten we niets aan het toeval over. We mogen dan wel creatieve geesten zijn, onze aanpak is doordacht en gestructureerd. Dé manier om succesvolle projecten uit te werken en uit te rollen. We hanteren dan ook een doeltreffend stappenplan. 

Kennismaking

Je hebt een geweldig idee? Top, bij een kop koffie op ons kantoor luisteren we graag naar je verhaal. We denken mee en vervolgens vertalen we jouw idee naar een plan van aanpak. Wij gaan voor een creatieve uitwerking op maat 

Bespreking & finetuning

We leggen het plan aan je voor en schaven het bij, tot je er helemaal wild van bent. Na akkoord stellen we overeenkomst op, wordt er een voorschot overgemaakt en wordt het project opgestart. Gordels vast! 

.

De uitwerking

In partnership werken we jouw project uit. Regelmatig overleg zorgt voor een vlotte samenwerking en zo komen we tot een prachtresultaat. We werken transparant en op gelijk welk moment weet je perfect in welke fase we zitten. Dat geeft vertrouwen! 

De oplevering

Uiteindelijk wordt het project opgeleverd. Uiteraard wordt dit uitvoerig besproken bij een kopje koffie. Achteraf maken we eindfactuur op en evalueren we de samenwerking. We staan uiteraard open voor jouw suggesties en mogelijke verbeterpunten. Op naar je volgende hersenspinsel. 

Gerealiseerde projecten in de kijker
Creatie van het Tenteo logo

Het ontwikkelen van onze eigen logo? Wel, wij vinden het alvast geslaagd. Dynamisch, herkenbaar, sterk en toch speels. Perfect passend bij onze organisatie. Meteen ook de reden waarom we best trots zijn op dit project. 

Jong Artesia

Dit jeugdorkest heeft in geen tijd een stevige reputatie verworven. Dit orkest van gemotiveerde en getalenteerde jongeren vormt de toekomst van de Belgische muziek. 

Al 20 jaar brengen we met Classics for Kids klassieke muziek op kindermaat. Een gesmaakt concept dat al ruimschoots zijn meerwaarde heeft bewezen. Reken maar dat onze 20ste editie een heel bijzondere is. Wij brengen de oude Classics for Kids songs opnieuw uit en zorgen voor de nodige nieuwe huisstijl.   Een voorbeeld hierbij is de cover voor de single “De inkt is zwart”.

Meer weten over Tenteo?

Wens je meer informatie of gelijk een afspraak te maken om over je idee te praten? Contacteer ons via de onderstaande contactgegevens of vul het formulier in. We contacteren je zo spoedig mogelijk en schuiven aan tafel. 

Contactgegevens

Tenteo
Priester Cuyperstraat 3
1040 Brussel
Telefoon +32 2 895 06 86

Tenteo Store
Noordstraat 4
2550 Kontich
Telefoon +32 497 42 34 30

    Klaar om samen te werken?