Deprecated: Required parameter $postType follows optional parameter $exclude in /customers/9/c/c/tenteo.be/httpd.www/wp-content/plugins/popup-builder/com/classes/Filters.php on line 345 Deprecated: Required parameter $args follows optional parameter $depth in /customers/9/c/c/tenteo.be/httpd.www/wp-content/themes/pofo/lib/mega-menu/front-mega-menu-addon.php on line 316 Deprecated: Required parameter $output follows optional parameter $depth in /customers/9/c/c/tenteo.be/httpd.www/wp-content/themes/pofo/lib/mega-menu/front-mega-menu-addon.php on line 316 Deprecated: Required parameter $args follows optional parameter $depth in /customers/9/c/c/tenteo.be/httpd.www/wp-content/themes/pofo/lib/hamburger-menu/front-hamburger-menu.php on line 216 Deprecated: Required parameter $output follows optional parameter $depth in /customers/9/c/c/tenteo.be/httpd.www/wp-content/themes/pofo/lib/hamburger-menu/front-hamburger-menu.php on line 216 Deprecated: Required parameter $args follows optional parameter $depth in /customers/9/c/c/tenteo.be/httpd.www/wp-content/themes/pofo/lib/classic-menu/front-classic-menu.php on line 227 Deprecated: Required parameter $output follows optional parameter $depth in /customers/9/c/c/tenteo.be/httpd.www/wp-content/themes/pofo/lib/classic-menu/front-classic-menu.php on line 227 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/c/c/tenteo.be/httpd.www/wp-content/plugins/popup-builder/com/classes/Filters.php:345) in /customers/9/c/c/tenteo.be/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 549 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/c/c/tenteo.be/httpd.www/wp-content/plugins/popup-builder/com/classes/Filters.php:345) in /customers/9/c/c/tenteo.be/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 557 Ons aanbod – Tenteo

Ons aanbod

DE MUZIEKSTUDIO

Ben je tussen de 4 en 101 jaar dan is De Muziekstudio wat voor jou. Voor de volgende muziekopleiding kan je hier terecht: 

Individuele muzieklessen zang & piano

Tijdens deze lessen zet je flinke stappen vooruit in de door jou gekozen discipline. We hebben lessen voor zowel beginners als gevorderden. De lessen zijn op afspraak en worden in onderling overleg vastgelegd. Losse beurten zijn mogelijk, maar we hebben ook een voordelige beurtenkaart!

Een les duurt 30 minuten en deze gaan wekelijks door per trimester. De kostprijs van een les bedraagt € 16,50. Betalen kan via overschrijving.

Een afzonderlijke les van 30 minuten op afspraak komt op € 18. 

Meld je hier aan

  Klaar om samen te werken?

  National Children's Choir

  Dit kinderkoor voor kinderen geeft jaarlijks heel wat prestigieuze concerten aan tal van prominenten en voor bedrijven/organisaties.

  Jong Artesia

  Dit orkest voor jongeren geeft jaarlijks heel wat prestigieuze concerten aan tal van prominenten en voor bedrijven/organisaties. 

  Ateliers & workshops

  Tijdens onze ateliers en workshops steken de kinderen de handen uit de mouwen. Zingen en dansen staan centraal en aan fun geen gebrek. Over het algemeen organiseren we deze tijdens de schoolvakanties. Ontdek in de agenda de data! 

  Muziekkampen

  Met Tenteo organiseren we tal van muziekkampen tijdens de schoolvakanties. Aan elk kamp is een thema verbonden. Ontdek de data van onze kampen in de agenda en neem een kijkje op de website. 

  De kinderkok

  Tijdens interactieve workshop gaan kinderen aan de slag in de keuken. Een garantie op pret, het trainen van de vaardigheden en heel veel pret. Ontdek de data in onze agenda. 

  Classics for Kids

  5 jonge muzikanten en een strijkkwartet staan garant voor leuke schoolvoorstellingen, waarbij klassieke composities met een hedendaags sausje worden overgoten.  

  CANTOKIDS

  Doe vandaag nog auditie voor het eerste meerstemmige acapella kinderensemble!

  Voor volwassenen

  Ook voor volwassenen organiseren we concerten en verder organiseren we geregeld workshops en vormingen rond diverse culturele thema’s. Ontdek in onze agenda onze opleidingen. 

  Aanbod voor scholen en organisaties

  Muzikale projecten

  Weg met klassieke schooluitstappen of knutselopdrachten. Tijdens leuke workshops schrijven

  kinderen zelf een lied of toneelstuk. Om daarna te schitteren in hun eigen verhaal. Wij organiseren dit met plezier in samenwerking met jouw school. 

  Muzische vorming voor scholen

  Zin in een muzikaal programma in de klas? We begeleiden scholen, directies en leerkrachten bij het samenstellen en invullen van een muzikaal programma op maat van de leerlingen.

  Schoolvoorstellingen

  Geniet in je eigen school van een leuke voorstelling met muziek als rode draad. Dankzij het ruime aanbod is er een voorstelling voor elke leeftijd, klas of onderwijsrichting. Hierbij mikken we op kleuters en voorstellingen voor kinderen uit het basisonderwijs. 

  Onze concerten zijn een culturele bestemming van cultuurkuur en als partner komen onze projecten in aanmerking voor subsidie.

  Ons aanbod

  Ben je op zoek naar een muzikale vorming op maat? Contacteer ons en we werken met plezier een pakket op maat uit. 

  Contact